نی‌ نی سایت

25 راز خوشمزگی مرغ به سبک نی نی سایت!



25 راز خوشمزگی مرغ: تجربیات نی نی سایتی ها

همه ما عاشق مرغ خوشمزه و آبدار هستیم، اما راز پخت یه مرغ عالی چیه؟ در نی نی سایت کلی تجربه و دستور پخت مختلف وجود داره. من 25 تا از بهترین نکات و ترفندها رو براتون جمع آوری کردم تا شما هم یه مرغ فوق العاده بپزید!

این نکات حاصل سال‌ها تجربه مامان‌های با سلیقه در نی نی سایته. پس با دقت بخونید و امتحانشون کنید!

  • ✳️

    1. مرینت جادویی:

    قبل از پخت، مرغ رو حداقل 2 ساعت توی مخلوط پیاز رنده شده، سیر له شده، آبلیمو، روغن زیتون، نمک، فلفل، زردچوبه و پاپریکا بخوابونید.
  • عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

  • ✳️

    2. ماست، راز لطافت:

    اضافه کردن ماست به مرینت، مرغ رو فوق العاده نرم و آبدار می‌کنه.
  • ✳️

    3. زعفران، عطر و طعم بهشتی:

    حتماً از زعفران دم کرده غلیظ برای مرینت استفاده کنید.
  • ✳️

    4. ادویه کاری، یه طعم جدید:

    اگه دنبال یه طعم متفاوت هستید، یه کم ادویه کاری به مرینت اضافه کنید.
  • ✳️

    5. سس سویا، یه طعم آسیایی:

    برای یه طعم آسیایی، کمی سس سویا به مرینت اضافه کنید.
  • ✳️

    6. پودر سیر و پیاز:

    اگه سیر و پیاز تازه ندارید، از پودر سیر و پیاز استفاده کنید.
  • ✳️

    7. نمک به اندازه:

    در بهره‌گیری از نمک دقت کنید، چون زیادیش مرغ رو شور می‌کنه.
  • ✳️

    8. روغن زیتون، سالم و خوشمزه:

    برای پخت مرغ، روغن زیتون بهترین انتخابه.
  • ✳️

    9. دمای مناسب فر:

    دمای 180 درجه سانتیگراد برای پخت مرغ در فر مناسبه.
  • ✳️

    10. آب پز کردن قبل از سرخ کردن:

    برای پخت سریعتر و مغز پخت شدن مرغ، اول یه کم آب پز کنید.
  • ✳️

    11. سرخ کردن با حرارت ملایم:

    برای سرخ کردن مرغ، حرارت رو ملایم کنید تا نسوزه.
  • ✳️

    12. بهره‌گیری از کره:

    برای طعم بهتر، در حین سرخ کردن یه کم کره اضافه کنید.
  • ✳️

    13. سبزیجات معطر:

    اضافه کردن سبزیجات معطر مثل جعفری و گشنیز به مرغ، طعمش رو عالی می‌کنه.
  • ✳️

    14. فلفل دلمه ای:

    فلفل دلمه ای طعم و عطر خوبی به مرغ میده.
  • ✳️

    15. قارچ:

    قارچ یه گزینه عالی برای پخت مرغ با سس قارچه.
  • ✳️

    16. سیب زمینی:

    سیب زمینی در کنار مرغ یه غذای کامل و خوشمزه است.
  • ✳️

    17. هویج:

    هویج طعم شیرینی به مرغ میده.
  • ✳️

    18. رب انار:

    برای طعم ملس، از رب انار استفاده کنید.
  • ✳️

    19. آلو بخارا:

    آلو بخارا طعم ترش و شیرینی به مرغ میده.
  • ✳️

    20. زرشک:

    برای تزیین مرغ از زرشک استفاده کنید.
  • ✳️

    21. آب نارنج:

    آب نارنج طعم ترش و خوشمزه‌ای به مرغ میده.
  • ✳️

    22. بهره‌گیری از کیسه فر:

    برای پخت مرغ آبدار و خوشمزه، از کیسه فر استفاده کنید.
  • ✳️

    23. فویل آلومینیوم:

    اگه از فر استفاده می‌کنید، روی مرغ رو با فویل بپوشونید تا خشک نشه.
  • ✳️

    24. چرخوندن مرغ در حین پخت:

    برای اینکه مرغ به طور یکنواخت بپزه، در حین پخت اون رو بچرخونید.
  • ✳️

    25. استراحت دادن به مرغ پخته شده:

    بعد از پخت، اجازه بدید مرغ چند دقیقه استراحت کنه تا آبدارتر بمونه.

اینها فقط تعدادی از نکات و ترفندهای نی نی سایتی ها برای پخت مرغ خوشمزه بود. با کمی خلاقیت و امتحان کردن دستورهای مختلف، می تونید بهترین روش پخت مرغ رو برای خودتون پیدا کنید.

نوش جان!







رازهای مرغ خوشمزه: 25 نکته از نی نی سایت!

رازهای مرغ خوشمزه: 25 نکته از نی نی سایت!

1. مرینت جادویی: ماست و زعفران

یکی از پرطرفدارترین مرینت‌ها، ترکیب ماست چکیده، زعفران دم‌کرده غلیظ، پیاز رنده شده، سیر له شده، آبلیمو، نمک، فلفل و کمی روغن زیتون هست. حداقل 2 ساعت و ترجیحا یک شب مرغ رو توی این مواد بخوابونید. ماست باعث نرم شدن بافت مرغ میشه و زعفران عطر و رنگ فوق العاده ای بهش میده. پیاز رنده شده رو حتما قبل از اضافه کردن آبش رو بگیرید تا مرغ آبکی نشه. میتونید کمی پودر سیر هم به این ترکیب اضافه کنید برای طعم قوی تر. اگر ماست چکیده ندارید، ماست معمولی رو چند ساعت توی پارچه تمیز بریزید تا آبش گرفته بشه. مقداری فلفل سیاه تازه آسیاب شده هم طعم مرغ رو عالی میکنه. یادتون نره قبل از مرینت کردن، مرغ رو با دستمال کاغذی خشک کنید.

2. ادویه های مخصوص: راز عطر و طعم بی نظیر

بهره‌گیری از ادویه های مناسب میتونه طعم مرغ رو زیر و رو کنه. پاپریکا، پودر سیر، پودر پیاز، زردچوبه، فلفل سیاه، آویشن و رزماری از جمله ادویه هایی هستن که معمولا استفاده میشن. برای مرغ ترش میتونید از مقداری سماق هم استفاده کنید. میتونید ادویه کاری هم به مرینت اضافه کنید برای طعم هندی. اگر دوست دارید مرغتون تند باشه، از فلفل قرمز یا چیلی استفاده کنید. بهتره ادویه ها رو قبل از اضافه کردن به مرغ، کمی تفت بدید تا عطرشون آزاد بشه. مقدار ادویه ها رو با توجه به ذائقه خودتون تنظیم کنید. حواستون باشه زیاده روی در بهره‌گیری از ادویه ها میتونه طعم مرغ رو تلخ کنه.

3. تکنیک پخت: طلایی و آبدار

برای اینکه مرغتون هم طلایی و خوشرنگ بشه و هم آبدار بمونه، از تکنیک های مختلفی میتونید استفاده کنید. مثلا اول مرغ رو توی تابه سرخ کنید تا طلایی بشه و بعد با کمی آب یا سس توی فر یا روی گاز بپزید. میتونید مرغ رو داخل کیسه پخت قرار بدید تا آبدار بمونه. اگر مرغ رو توی فر میپزید، حتما دمای فر رو کنترل کنید تا مرغ خشک نشه. برای اینکه مرغتون ته نگیره، میتونید از کاغذ روغنی استفاده کنید. در اواخر پخت، میتونید روی مرغ رو با عسل یا کره بمالید تا براق بشه. برای پخت یکنواخت، مرغ رو چند بار زیر و رو کنید. میتونید همراه مرغ، سیب زمینی و هویج هم بپزید.

4. طعم دهنده های طبیعی: سبزیجات معطر

بهره‌گیری از سبزیجات معطر مثل جعفری، گشنیز، نعناع، و پیازچه میتونه طعم مرغ رو خیلی بهتر کنه. میتونید این سبزیجات رو به صورت تازه یا خشک استفاده کنید. برای مرغ شکم پر، میتونید از سبزیجات معطر داخل شکم مرغ استفاده کنید. میتونید سبزیجات معطر رو به سس مرغ هم اضافه کنید. برای تزیین مرغ هم میتونید از سبزیجات معطر استفاده کنید. سعی کنید از سبزیجات تازه استفاده کنید تا عطر و طعم بهتری داشته باشند. قبل از استفاده، سبزیجات رو خوب بشویید. میتونید سبزیجات رو ریز خرد کنید یا به صورت درسته استفاده کنید.

نمایش بیشتر

یک دیدگاه

  1. ترفند مرینت کردن مرغ با ماست واقعا چرخه زندگی مرغ های منو تغییر داد. میتونم بگم از وقتی این روش رو امتحان کردم، دیگه هیچ وقت مرغ خشک از فر بیرون نیومده. مثلا یادمه آخرین بار یک شبه مرغ رو با ماست چکیده و زعفرون خوابونده بودم، گوشت مثل کره آب شد توی دهن. یه چیز دیگه که امتحان کردم، اضافه کردن ماست به پودر سیر و پیازه که طعمش رو خیلی عمیق تر میکنه.

    یه کلک دیگه برای مرغ های سرخ شده اینه که اول با حرارت بالا سرخش کنید تا پوستش طلایی بشه، بعد شعله رو کم کنید تا داخلش کاملا بپزه. این کار باعث میشه پوستش ترد بشه ولی گوشتش خشک نشه. من معمولا دو سه بار مرغ رو تو تابه میچرخونم تا همه طرفش یهجور دربیاد. واسه اونایی که عجله دارن، خیلی میتونه کمک کننده باشه.

    یه ترکیبی که جدیدا کشف کردم، ادویه کاری همراه با آب نارنجه. این دو تا با هم یه همخوانی عجیبی دارن که توی مرغ حسابی خودش رو نشون میده. من یکم زنجبیل هم بهش اضافه میکنم که طعمش رو خاص تر کنه. بهتره یکم از این مایه رو داخل شکم مرغ هم بمالین تا همه جای مرغ طعم دار بشه.

پاسخ دادن به جیران لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا